Årets borger/lokalitet

Årets borger eller lokalitet.

Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd afholder hvert år en begivenhed, der involverer alle borgere i 8520-området og samtlige bebyggelser i samme område.

I lige år er det begivenheden “Årets Borger”, hvor man vælger en borger, der gør eller har gjort en særlig indsats for 8520-området. I ulige år er det begivenheden “Årets Lokalitet”, (en bygning, en vej, et område, en virksomhed eller en institution m.m.), der er med til at højne standarden i 8520-området.

Fællesrådets kulturudvalget, som står for den praktiske side af begivenhederne, markedsfører “Årets Borger” og “Årets Lokalitet” gennem de lokale medier i starten af året med en indledende artikel, en mellemliggende annonce og en afsluttende artikel. Kulturudvalget opfordrer borgerne i 8520-området og Fællesrådets medlems-organisationer om at indsende velbegrundede forslag om, hvem de mener, der skal tildeles prisen som “Årets Borger” eller “Årets Lokalitet”.

Efter indsamling af de indsendte forslag og en grundig votering udpeger kultur­ud­valget “Årets Borger hhv. Lokalitet” og navnet offentliggøres på Fællesrådets repræsentantskabsmøde i slutningen af maj måned.